HOME LUXURY

Collection

Contact

ONZE COLLECTIE

Producten uit de LivingLux® collectie worden geselecteerd op kwaliteit en worden rechtstreeks geleverd vanuit de fabrikant. Designs zijn door onszelf ontworpen of geselecteerd om vervolgens te worden geïmporteerd vanuit verschillende werelddelen.
Naast onze eigen LivingLux® collectie, werken wij nauw samen met enkele partners zodat wij u een ruime keuze kunnen bieden voor de perfecte interieurafwerking van uw woonruimte, bedrijf of horecagelegenheid.

Indien u speciale wensen heeft voor uw interieur, of u heeft vragen over onze collecties en mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of om inspiratie op te doen. Wij staan graag voor u klaar!

Binnenzonwering

voor elk raam een oplossing


Zoekt u een moderne gordijnstof of gaat u toch liever voor die warme houten jaloezieën? Onze LivingLux® collectie gordijnstoffen en raamdecoratie biedt voor alle interieurs een kwalitatief maatwerkproduct. Binnen deze LivingLux® collectie behoren diverse gordijnstoffen, houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen, verticale jaloezieën, Multishades en insecten screens. De meeste producten zijn beschikbaar met hoogwaardige elektrische bedieningen voor het prettigste bedieningscomfort. Daarnaast werken wij met het rails- en roedeprogramma van Interstil voor de mooiste afwerking van uw gordijnen in uw interieur.

Buitenzonwering

van gevel tot terras


Buitenzonwering is beschikbaar in vele diverse vormen. Rolluiken, screens, buiten jaloezieën of zonneluifels zijn allen geschikt voor uw gevel. Maar ook terrasoverkappingen, parasols of zonnezeilen behoren tot onze collectie. LivingLux® is officieel partner van Warema® en Caravita®, twee gevestigde Duitse merken welke staan voor kwaliteit en design. In samenwerking met deze partners garanderen wij uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van vormgeving, bediening en comfort, in combinatie met uitstekende garantievoorwaarden.

Leder

karakter voor vloer, wand of trap


LivingLux® heeft een uitgebreide collectie Italiaans kwaliteitsleder welke geschikt is als vloer-, wand- of trap bekleding. Deze luxe en prachtige bekleding biedt een uniek karakter voor elk interieur. Met een ruime keuze uit kleuren en afwerkingen brengt u met LivingLux® leder een ongekende schoonheid aan uw vloer, wand of trap. Het dikke en stugge leder is sterk en door de gebruikssporen welke door de jaren ontstaan, krijgt het leder karakter en zorgt het voor een levendige look binnen uw persoonlijke interieur.

Vloeren

van woonvloer tot bedrijfsvloer


LivingLux biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige PVC vloerdelen, gietvloeren en epoxy vloeren. Of u nu een klassieke visgraat PVC vloer wenst voor thuis of een moderne gietvloer voor uw kantoor, alles is mogelijk. Ook voor commerciële en bedrijfsmatige vloeren zoals winkel, horeca of magazijn hebben wij diverse oplossingen welke voldoen aan de gewenste kwaliteitsnormen, inclusief benodigde certificeringen voor uw verzekeringsmaatschappij.

Woonaccessoires

maakt het compleet


Uw interieur is pas echt af als het wordt verfraaid met onze luxe plaids, sierkussens of vloerkleden. Met een ruime keuze van moderne vloerkleden van onze partner Linie Design zorgen wij voor het vloerkleed dat bij uw interieur past. Daarnaast hebben wij een eigen collectie luxe plaids en sierkussens gemaakt van o.a. Alpaca wol, wat erkend wordt als een van de zachtste wolsoorten ter wereld door haar zijdeachtige afwerking.

Ontdek wat wij van uw interieur kunnen maken

Neem contact op voor een inspiratiegesprek

Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerCustom made by Egenix