OVER ONS

who we are

Contact

LIVINGLUX®

LivingLux® is een one-stop-shop voor interieur designers en consumenten op het gebied van binnen- en buiten zonweringen, commerciële- en woonvloeren, lederen trap- wand- en vloerbekledingen en luxe woonaccessoires. Naast verkoop van onze eigen LivingLux® collectie en de collecties van geselecteerde partners, realiseren wij tevens een professionele installatie of montage van deze producten door geheel Nederland en België. Wij focussen steeds op de nieuwste trends waarbij wij enkel met kwalitatieve maatwerkproducten werken.

ONZE DIENSTEN

Maatwerk

Elk interieur is anders. Kies uit de vele opties, kleuren en afwerkingen van onze producten. Wij leveren een maatwerkproduct en zorgen voor een perfecte afwerking van uw project. Met onze vakkundige installateurs werken wij met zorg aan uw interieur voor het beste resultaat.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke factor voor duurzame producten. Onze producten worden met zorg op kwaliteit geselecteerd zodat u lang kunt genieten van uw persoonlijke interieur. Naast de productgaranties, ontvangt u tevens standaard 2 jaar garantie op onze montagewerken.

Service

Service is van essentieel belang voor een goede klantrelatie. Zodoende staan wij voor u klaar, of het nu gaat om uw zonwering of de lederen interieurbekleding. Zo garanderen wij een duurzaam product voor uw interieur en waarborgen wij onze klantrelaties.

Ervaar zelf onze service

Neem contact op voor een afspraak

Algemene voorwaardenPrivacy verklaringDisclaimerCustom made by Egenix