Buitenjaloezieën geplaatst bij nieuwbouw villa in Venlo

Buitenjaloezieen Venlo
Via de aannemer mochten wij deze prachtige villa voorzien van Warema buitenjaloezieen. Door de grote oppervlakten is er gekozen voor gekraalde lamellen welke beter bestand zijn tegen windkrachten dan vlakke lamellen. Met een subtiele railsgeleiding en een semi-ingebouwde beschermkap, passen deze jaloezieën perfect bij deze woning. Het systeem is beveiligd middels een weerstation, wat tevens aanvullend kan sturen op schemering, zonkracht, temperatuur en regen.

Meer projecten van LivingLux

  • Louvresysteem in combinatie met buitenjaloezieen van Warema

    Louvresysteem in combinatie met buitenjaloezieen van Warema

    In het Limburgse Posterholt hebben wij een prachtige vrijstaande woning voorzien van buitenzonwering. Voor de speciale raamvorm, zoals het driehoekige raam is er door de bewoners gekozen voor een elektrisch bedienbaar louvresysteem.
  • Semi-transparante LivingLux® Duette Shades geplaatst in Heeze

    Semi-transparante LivingLux® Duette Shades geplaatst in Heeze

    Bij een klassieke jaren 30 woning in Heeze hebben wij semi-transparante grijze LivingLux® Duette Shades geplaatst. De Duette Shades in combinatie met het glas en lood geeft een authentieke look!
  • Buitenjaloezieen van Warema

    Stadsvilla in Eindhoven voorzien van buitenjaloezieën en elektrische gordijnrails

    Bij een villa gelegen in de Elzent-Noord te Eindhoven hebben wij aan binnenzijde de elektrische gordijnrails mogen verzorgen van Forest, en aan de buitenzijde de woning mogen completeren met buitenjaloezieën van Warema. Alle lichtinval van deze woning met grote raampartijen is nu vanuit zowel binnen- als buitenzijde volledig te bedienen met afstandsbediening of app.

  • Buitenjaloezieen Waalre

    Antraciete buitenjaloezieën geïnstalleerd bij nieuwbouw villa in Waalre

    In samenwerking met Hoving Bouw uit Valkenswaard hebben we de achterzijde van deze ruime villa in Waalre mogen voorzien van Warema buitenjaloezieën met railsgeleiding.